divendres, 27 de juny del 2014

Casa Àsia. Cursos de viatges



A l'entrada del passat 24 de març vaig aprofitar el bloc per donar a conèixer una iniciativa cultural de Casa Àsia, un seminari sobre antropologia del viatge que, sortosament, vaig poder acabar impartint. Ara, en la mateixa línia de difusió del viatge cultural, hem organitzat quatre intensius a celebrar el mes de juliol sobre Birmània, Tibet, Nepal i la Xina. Els cursos, dirigits a tothom que vulgui aprendre o bé tingui en ment viatjar-hi més endavant, volen ser una agenda d'informació pràctica i, així mateix, un tast de la realitat culte d'altres geografies. Sigui com vulgui, torno a aprofitar aquesta modesta finestra a fi de presentar la iniciativa i agrair d'antuvi si hi ha qui en dóna difusió a la xarxa. Vet aquí enllaç i programa: 

http://www.casaasia.cat/actividad/detalle/213652-propera-parada-asia-consells-practics-per-a-viatgers


Mont Kailas - Tibet


Viatges aquest estiu a Àsia? Vols saber com preguntar preus, direccions o conèixer la història del país que  visitaràs? Durant el mes de juliol Casa Àsia us proposa una sèrie de càpsules informatives per tal d’obtenir un grapat de consells i coneixements pràctics sobre Indonèsia, la Xina, Birmània, el Tibet, l'Índia i el Nepal de la mà de nadius i viatgers experimentats.
Cada sessió es planteja de manera amena i a través d’un constant diàleg s’oferirà informació bàsica de les cultures i les religions de cada país, a més a més de totes aquelles dades necessàries per poder organitzar la ruta i desplaçar-te per cadascun d’ells.

Dimarts 8 de juliol, de 18.30 h a 21.00 h - 2 hores i mitja / 20 euros

Dimarts 15 de juliol, de 18.30 h a 21.00 h - 2 hores i mitja / 20 euros

Dimarts 22 de juliol, de 18.30 h a 21.00 h - 2 hores i mitja / 20 euros 



LA XINA: UNA EXPERIÈNCIA SENSORIAL [XINAVIA]
Dijous 24 de juliol, de 18.30 h a 21.00 h - 2 hores i mitja / 20 euros



COM MATRICULAR-SE:
1. Ingressar l'import de matrícula i, si és el cas, del material, al número de compte 0081 0556 76 0001063309 (Banc Sabadell Atlàntic), a nom de Casa Àsia, especificant nom, cognoms de l'alumne i el codi del curs.
2. Enviar el comprovant de pagament a casaasia@casaasia.es especificant nom, cognoms, DNI, NIE o passaport, correu electrònic, telèfon de l'alumne i el codi del curs. Adjuntar també una foto tipus carnet. Un cop rebut el comprovant de pagament amb les dades sol·licitades, Casa Àsia es posarà en contacte amb l'alumne.
IMPORTANT: La plaça només es garanteix un cop l’alumne hagi enviat el comprovant de pagament i hagi rebut l’email de confirmació. En el cas que el curs estigués complet, Casa Àsia realitzaria el reemborsament íntegre de la matrícula. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la matrícula per causes alienes a Casa Àsia. Casa Àsia es reserva el dret de poder anul·lar el curs, en aquest cas, procediria a la devolució total de l'import del curs, que s’efectuarà al final del mes corresponent al curs.
Data
08/07/2014 > 22/07/2014
Horari
Del 8 al 22 de juliol. Consultar cada curs.
Lloc
Seu de Casa Àsia
Pavelló de Sant Manuel
Recinte Modernista de Sant Pau 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Contacte
Casa Àsia. 
933680836  
casaasia@casaasia.es




19 comentaris:

  1. Ha de ser molt interessant, però no em trobo ni entre els possibles viatgers cap a aquestes destinacions ni visc a Barcelona.
    És possible que siguis tu qui vindrà aquest juliol a Vilafranca a fer una xerrada sobre la fotografia en els viatges? Fa uns dies vaig enviar la documentació de l'autorització de despeses a un tal Jordi Solà Coll que possiblement ets tu mateix. Si és així, ens veurem a la biblioteca Torras i Bages!

    ResponElimina
    Respostes

    1. Entenc que no hi puguis pas venir-hi, tot i que les conferències es dirigeixen a tothom que vulgui conèixer detalls i curiositats sobre els països tractats. D'altra banda sóc jo qui ha de fer el taller de fotografia a Vilafranca. Ja és ben curiós que, finalment, ens trobem. És el destí!

      Gràcies per escriure'm.

      Abraçades, des de El Far!

      Elimina
  2. Jo tampoc tinc previst fer cap viatge, però suposo que les persones que ho tinguin decidit, us agrairan la informació. Sempre va bé conèixer una mica els llocs on després aniràs. Suposo que en gaudeixes més...I a mi, encara que visc molt a prop de Barcelona, a l'estiu em fa una mica de mandra anar amunt i avall amb la calor...Veus potser m'animi a anar a Vilafranca!
    Espero que et sigui plaent impartir els cursets i que la gent que vingui en tregui un bon profit!
    Petonets cap el Far.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per desitjar-me sort, no està pas mai de més. A mi m'agrada aquesta feina, i el cert és que la idea és donar informació, entretenir
      i aprendre bé. No cal dir que m'encantaria poder-vos veure en alguna conferència, però el cert és que entenc les dificultats que suposa tot plegat... De fet, si difonc l'activitat al bloc és perquè tal vegada hi hagi qui pugui donar-me un cop de mà i penjar-ho (com ara es diu) a la xarxa. Gràcies, en tot cas, i qui sap si ens veiem a Vilafranca!

      Abraçades, des de El Far.

      Elimina
  3. Jo tampoc no pense viatjar-hi però recomanaré aquesta entrada teua al Google +

    ResponElimina
    Respostes

    1. Gràcies mil! Com li dic a la M Roser, si difonc l'activitat és just per si hi ha qui pot fer-ne difusió. També hi pot haver algun lector ocasional que ho llegeixi i triï anar-hi. I qui sap si algun dia, més endavant, ens trobem en una altra activitat!

      Des de El Far, una abraçada.

      Elimina
  4. Sóna molt interessant!, no tinc previst marxar tan lluny...però si trobo qui ho fa, donaré veus!

    Abraçada cap al Far!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es fa bo sentir la teva veu escrita pel Far. Gràcies pel comentari i el suport, tant de bo trobis un viatger interessat en el tema!

      Abraçades, des de El Far.

      Elimina
  5. gràcies per la informació per qüestions personals no crec que pugui anar tant lluny aquest estiu però passaré la informació a qui li faci falta
    una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes

    1. Gràcies pel suport. Tant de bo si no aquest any el proper puguis anar ben lluny, tot i que sempre he estat del parer que si t'agrada viatjar no cal anar pas gaire enllà!

      Abraçades, des de El Far.

      Elimina
  6. Passaré l'enllaç a amics viatgers, per si els interessa.

    Fita

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Xavier pel teu suport. Mai se sap d'on pot sorgir-ne l'interès!

      Abraçades, des de El Far.

      Elimina
  7. Bé, ja que Àsia aquest any em queda molt lluny, ho posaré a facebook perquè ho vegin els meus amics i els amics dels meus amics. Així, si l'enllaç viatja, potser em faig la bella il·lusió que jo també viatjo. Que tinguis força gent, Jordi.

    ResponElimina
    Respostes

    1. Gràcies mil, Teresa! Mai saps qui es pot apuntar per mitjà de les xarxes socials. De moment Birmània està confirmat i la Xina té probabilitats... Per cert, excel·lent la idea de viatjar virtualment!

      Abraçades, des de El Far.

      Elimina
  8. Ei Jordi, fa temps que et volia dir que no vaig poguer assistir a cap dels seminaris que vas impartir a la Casa Àsia perquè estava immers en els estudis de la UOC. Veig al teu article de l'Avui que ho tornareu a fer. M'ho apunto...
    Estic d'acord amb tu amb el fet d'allunyar-se de la concepció de la indústria del turisme... I penso que això que dius és per emmarcar " Viatjar demana generar distància: allunyar-se d'un mateix a fi d'apropar-se sense prejudicis a les mil formes diferents de vida".

    Salut...

    ResponElimina